top of page

Museumnacht Alkmaar


Museumnacht Alkmaar keert terug!

Markeer 28 september in je agenda, want dan dans je opnieuw de nacht in met Museumnacht Alkmaar! Voor de derde keer op rij openen zes locaties om 19:00 uur hun deuren, en kun je tot 03:00 uur 's nachts genieten van een cocktail heerlijke (nacht)cultuur. Dit jaar strijken we neer in het Stedelijk Museum Alkmaar, De Grote Kerk, het Biermuseum, het Grafisch Atelier, de Kunstuitleen en Podium Victorie. Sta je al in de startblokken? Mooi, want je kunt hier je tickets bemachtigen!

Diverser, voller, Sexier

Voor deze derde editie doen we er dit jaar weer een schepje bovenop met een programmering die niet alleen diverser wordt, maar ook een stuk voller. Met kunstinstallaties, theater, dans en multimediale activiteiten beloven we je zintuigen weer tot onweerstaanbare hoogte te prikkelen. En natuurlijk vergeten we onze nachtdieren niet. Je kunt je tot in de late uurtjes in het zweet werken op de dansvloer. Van onze vertrouwde silent disco in de Grote Kerk, tot Club Chaos waardoor vorig jaar het dak van het Biermuseum afging en de programmering die tot 03:00 uur 's nachts doorgaat in Podium Victorie. Kortom, je komt gegarandeerd aan je trekken!

Haal je ticket​

Voor de Vroege Vogels hebben we enkele early bird tickets beschikbaar. Ben je te laat? Geen zorgen (t)(r)eiger, je vist niet achter het net. Er zullen genoeg reguliere tickets beschikbaar zijn voor de Nachtegalen onder ons. Dit jaar introduceren we met trots de ‘Grijze Duiven Tax’, een speciale donatie voor vermogende boomers die Museumnacht Alkmaar willen steunen en de vermogenskloof willen dichten. Jullie kunnen het!

Zien we jullie op de 28e? Haal hier je tickets en we kunnen niet wachten om samen de nacht te vieren!

—---------------------------------------------------------------------------------------

Tickets & info: www.museumnacht-alkmaar.nlSocials: Instagram, TiktokVoor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Veerle van de Laar Info@museumnacht-alkmaar / 06-37348974

4 weergaven

Comments


bottom of page