top of page

Werkplaats

In de werkplaats kunnen alle grafische technieken worden beoefend: ets, litho, zeefdruk en hoogdruk. Er is apparatuur en er zijn materialen voor elke techniek, inclusief boekbinden.

 

Drukpapieren en andere materialen zijn tegen kostprijs verkrijgbaar. Speciale materialen en drukpapieren kunnen via het GAA worden besteld, of zelf worden meegenomen.

 

Het GAA beschikt over de nodige kennis en ervaring.

grafisch atelier, lithografie, lithopers, werkplaats, grafiek, grafische werkplaats, alkmaar, drukwerk, drukkunst
7004_artspot_P1030228_edited.jpg

Galerie

Bij de entree links bevindt zich de galerie. Daarin wordt gemiddeld om de 6 weken werk van één of meer grafische kunstenaars getoond. Het getoonde werk is te koop. Bij de ingang ligt een prijslijst met informatie. Voor vragen kun je altijd terecht bij de aanwezige beheerder.

 

De display's van de galerie bevatten ook de vaste collectie van het GAA. Het gaat om werk dat grafici in de werkplaats hebben gemaakt en er zijn uitgaven van het GAA, zoals Koppermaandagprenten, Vriendenprenten, ¾ Olifant of de kwartaalprenten. 

 

Wil je als graficus zelf deelnemen aan een tentoonstelling, kom bij ons langs of meld je aan via de contactpagina.

Beheerder(s)

De beheerders (Marja Vleugel en Danika Kersten) zijn beschikbaar voor technische adviezen, een helpende hand óf op afspraak voor begeleiding en assistentie. Het GAA werkt milieubewust en zo gifvrij als mogelijk.

Alper werkt op maandag en dinsdag.

Marja werkt op woensdag, donderdag en vrijdag.

 

Tarieven

Gebruik van de werkplaats:

een halve dag € 5,50

een hele dag € 11,00

 

Materialen als papier, inkten, films enz. worden verstrekt tegen kostprijs

 

Onder bepaalde voorwaarden wordt een abonnement verstrekt, die het mogelijk maakt buiten de openingstijden in het atelier te werken. Voor nadere informatie zijn de beheerders beschikbaar.

 

Graag tot ziens in het atelier!

Marja Vleugel en Danika Kersten

bottom of page