Tentoonstellingen

Het Grafisch Atelier Alkmaar heeft een aparte tentoonstellingsruimte, soms wordt de lithografie ruimte eveneens benut. Er is een mooie vitrinekast en drie rekken met showmappen, waarin werk uit onze stock en bijzondere uitgaven.

Jaarlijks worden er zo’n 6 à 7 tentoonstellingen gehouden van alleen grafiek. GAA langs!

Presentatie ShufflePrent #5 en ook ShufflePrent #4!

Activiteit
Datum: 2 februari 2020 16:00 - 18:00

Locatie: Grafisch Atelier Alkmaar  |  Plaats: Alkmaar, Nederland

Presentatie ShufflePrent #5 ook te zien ShufflePrent #4!

 

De onthulling van de ShufflePrent #5 van Lotte Rolleman (poëzie) en Jenna Breed (prent) is op zondag 2 februari om 16:00 in het Grafisch Atelier Alkmaar.

We besteden ook nogmaals aandacht aan ShufflePrent #4 van Barry Timmer (prent) en Daniel Duif (poëzie). Deze is eerder getoond in het King’s Inn City hostel tijdens de Shuffle Schrijfmarathon eind 2019.

Tekst Barry en Daniël
Wat Daniel zegt over de samenwerking met Barry: "... Na onze ontmoeting heb ik hem meerdere gedich
ten toegestuurd, van wat zwaardere gedichten tot haast zoetsappig en Barry mag kiezen wat hem aan- spreekt. Op die manier wordt deze ShufflePrent echt iets van ons samen."
Voor het hele interview: https://shufflemagazine.nl/shuffleprent4/

Over de ShufflePrent
De ShufflePrent is een initiatief van Shuffle Magazine, Grafisch Atelier Alkmaar en de Nachtvlinder. Deze co-creatie koppelt talentvolle woordkunstenaars en grafisch kunstenaars aan elkaar om te expe
rimenteren en elkaar te inspireren om een gezamenlijk kunstwerk te maken. De kunstenaar integreert een origineel gedicht in een prent die in het grafisch atelier wordt gedrukt. De prent wordt daarna ont- huld en er wordt een interview met de kunstenaars op Shuffle Magazine geplaatst.
De prent is gedrukt in een kleine oplage van 10 exemplaren voor de verkoop en kost slechts € 35,-. Verkoop en intekenen is mogelijk via het Grafisch Atelier Alkmaar.

Je bent van harte welkom bij de opening en de presentatie! Uiteraard met een drankje en een hapje.

 

Telefoon
072-5128075
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Doelenstraat 23
Alkmaar, Nederland

 

Duur van de tentoonstelling of activiteit


  • 2 februari 2020 16:00 - 18:00